Petak, 20. 4. 2018.

Gradu s ljubavlju

Bliži se rođendan našega grada, a kao i svake godine pripremamo mu veselu čestitku i zovemo vas da nam se pridružite u subotu 28. travnja na Trgu slobode između 10 sati i podneva.

A što će se tamo događati? Sedmi Ex tempore – djeca koja se prijave za crtanje, pod vodstvom Venis Gregurović prošetat će starim gradom i crtati pod motom “Moj grad u proljeće procvate”. Radovi će malo prije podneva biti izloženi na Trgu, a najboljim malim umjetnicima pripremili smo i ove godine lijepe poklone.

U međuvremenu će vam se predstaviti DND streličari, koje vodi Fredi Stojnić. Svi koji su zainteresirani probati ispucati strijelu likom, moći će to u subotu učiniti. Atraktivan program pripremaju djevojčice iz Plesaončice s voditeljicom Andrejom Široki, mali i malo veći breakeri s voditeljem Velantinom Gašparinijem, te plesne skupine USB-a, koje nam se ove godine pridružuju u programu. Nastupit će najprije naši stari poznanici, grupa Happy, potom Emili i Nina Musić, Zvrkice, Emily Knapić Bellyache i seniorke Hollaback girls. Nakon što pokažu svoj program, možda vas pozovu zaplesati.

A da sva čula budu angažirana, ne samo sluh i vid, pobrinut će se volonteri i volonterke u točki: Klinci i klinke peku zdrave palačinke.

Dođite, bit će zabavno kao uvijek kad je puno vješte djece na kupu.

NOVOSTI