Ponedjeljak, 20. 11. 2017.

Idemo skupa na snijeg za zimske praznike

S Gradom Porečem-Parenzom ove zime pokrećemo program zimovanja za djecu u bajkovitom MRKOPLJU. Ako ideš u drugi, treći ili četvrti razred osnovne škole ovo je poziv za tebe.

Na zimovanje bismo išli između 9. i 12. siječnja, a pripremili smo puno aktivnosti na snijegu, kreativnih i edukativnih radionica, večernje programe za pamćenje i  nezaboravna druženja. Cijena aranžmana iznosi 1.000  kn i uključuje tri puna pansiona, sanjkanje i zabavne igre  na snijegu, kreativne radionice i materijal za njih, večernju animaciju, osiguranje, pedagošku pratnju i prijevoz autobusom.

Grad Poreč-Parenzo i ovom prilikom potvrđuje svoje socijalno osjetljivo opredjeljenje i potpuno pokriva trošak zimovanja za 15-tero djece u socijalnoj potrebi. Prilikom prijave plaća se 350 kn akontacije, a ostatak najkasnije do srijede 3. siječnja. 2018. godine.

Zainteresirani mogu dobiti sve informacije radnim danom od 8 do 16 sati na broj telefona 647 – 434 ili mail dnd.porec1996@gmail.com. Broj mjesta je ograničen, zato požurite s prijavom.

NOVOSTI

 • Bankelice

  Počeli smo projekt koji smo nazvali Bankelica, koji nam financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a kojem je cilj ...

 • O Zabavnoj ljetnoj bazi 2018

  Ovogodišnja  ZLJB bila je, kao i sve prije nje, jedinstvena - po onih 312 poznatih i novih lica koja su ...

 • Pokrećemo znanstvene radionice

  Djeci i roditeljima nudimo temu za razmišljanje - nove cjelogodišnje radionice koje bi djecu uvele u svijet znanosti. Podijelili smo ...

 • Obilježeni Dani hrvatskog jezika

  Dane hrvatskog jezika i ove smo godine obilježili na zabavan i poučan način. U petak, 16.03.2018., u osnovnoj školi ...

 • Sa 21- velikog malog karnevala - bolje ikad nego nikad

  Kasnimo s viješću o karnevalu, ali bolje ikad nego nikad. Volimo kad je početak godine šaren i urnebesan, a ovaj ...