Ponedjeljak, 8. 5. 2017.

Medalje i druga blaga s WA 720

Sedam streličara i streličarki ove su nedjelje uspješno nastupili na  WA 720, redovnom turniru iz kalendara Streličarskog saveza Hravatske, kao dio ekipe Streličarskog kluba Rijeka.
Turnir je održan na stadionu NK Orijenta, djeca su na turnir putovala zahvaljujući obitelji Ćurko i treneru Frediju Stojniću koji su djecu vozili svojim automobilima.
Teren je bio blatnjav, jutro puno oblaka, ali se na vrijeme razvedrilo. Problem je stvarao vjetar, koji je u toku natjecanja tri puta mijenjao smjer, što je otežavalo posao natjecateljima. A naša postigla su izvrsne rezultate, pogotovo uzme li se u obzir činjenica da im je oprema oskudna ili dotrajala, naglašava trener Fredi. Svih sedmoro djece donijelo je doma medalje: Nino Momić, Erik Fariš, Jan Mamić, Nikol Bugarin, Martina Štifanić, Simon Šoljan, Leon Ćurko. Natjecali su se uglavnom u kategoriji olimpijski luk, prema dobrnim skupinama, a Leon u kategoriji golog luka do 12 godina, a Simon do 14 godina.
“Jako sam zadovoljan. Na stranu medalje, one su djeci jako važne. Ja sam zadovoljan rezultatima koje su postigli, zadovoljan sam njihovim ponašanjem na natjecanju, zadovoljan sam njihovim ozbiljnim pristupom streličarstvu i činjenicom da je vidljivo sve čvršće zajedništvo među djecom”, ocjenjuje nastup trener Fredi Stojnić.

NOVOSTI

 • Bankelice

  Počeli smo projekt koji smo nazvali Bankelica, koji nam financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a kojem je cilj ...

 • O Zabavnoj ljetnoj bazi 2018

  Ovogodišnja  ZLJB bila je, kao i sve prije nje, jedinstvena - po onih 312 poznatih i novih lica koja su ...

 • Pokrećemo znanstvene radionice

  Djeci i roditeljima nudimo temu za razmišljanje - nove cjelogodišnje radionice koje bi djecu uvele u svijet znanosti. Podijelili smo ...

 • Obilježeni Dani hrvatskog jezika

  Dane hrvatskog jezika i ove smo godine obilježili na zabavan i poučan način. U petak, 16.03.2018., u osnovnoj školi ...

 • Sa 21- velikog malog karnevala - bolje ikad nego nikad

  Kasnimo s viješću o karnevalu, ali bolje ikad nego nikad. Volimo kad je početak godine šaren i urnebesan, a ovaj ...