Ponedjeljak, 2. 10. 2017.

Ovako kod nas počinje Dječji tjedan

Trg slobode, prvi dan u Dječjem tjednu – sve prepuno mališana koji se smiju na sav glas, pjevaju, plešu i zajedno kliču: “Ljubav djeci prije svega”, a nakon sat vremena na suncu i u društvu desetaka druge djece, ne dadu se natrag u vrtić. Još bi plesali, ludirali se – odrastanje mora biti dječja igra. Djeca uče igrajući se i družeći se, a rastu poticani ljubavlju odraslih.

Nema tko nije zastao i pogledao ih milo – slatki su kad su tako mali. Ali, djeca su i oni veći, sve do 18 godina. I njima treba ljubavi i poticaja da bi rasli i napredovali.

U Dječjem tjednu bit će po nešto za svaki uzrast – od biciklijada i Bajkaonice u vrtićima, do projekcija filmova za male i za one veće.

Obilježavanje ovogodišnjeg dječjeg tjedna zaključit će Pikarin samanj u prostoru DND-a u subotu od 10 do podneva. Odjeću, obuću, skijašku, klizačku ili drugu sportsku opremu, igračke, knjige i slično što više ne trebate, a drugima bi moglo koristiti može se na Pikarin samnju prodati, zamijeniti ili pokloniti.

 

NOVOSTI

 • Bankelice

  Počeli smo projekt koji smo nazvali Bankelica, koji nam financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a kojem je cilj ...

 • O Zabavnoj ljetnoj bazi 2018

  Ovogodišnja  ZLJB bila je, kao i sve prije nje, jedinstvena - po onih 312 poznatih i novih lica koja su ...

 • Pokrećemo znanstvene radionice

  Djeci i roditeljima nudimo temu za razmišljanje - nove cjelogodišnje radionice koje bi djecu uvele u svijet znanosti. Podijelili smo ...

 • Obilježeni Dani hrvatskog jezika

  Dane hrvatskog jezika i ove smo godine obilježili na zabavan i poučan način. U petak, 16.03.2018., u osnovnoj školi ...

 • Sa 21- velikog malog karnevala - bolje ikad nego nikad

  Kasnimo s viješću o karnevalu, ali bolje ikad nego nikad. Volimo kad je početak godine šaren i urnebesan, a ovaj ...