Četvrtak, 4. 5. 2017.

Vrijeme za upis u Zabavnu ljetnu bazu

U ponedjeljak 8. 5. počinju upisi u Zabavnu ljetnu bazu, ljetni kamp DND Poreča koji se i ovog ljeta provodi u četiri smjene, prva od 26. 6. do 8.7. druga od 10. do  22.7., treća  od  24. 7. do 5.8. te posljednja, četvrta od 7. do 19. 8.

Prvog tjedana upisa, od 8. do 12. svibnja, u prostoru DND-a na Trgu kneza Branimira 2 organizirana su dežurstva, pa dijele možete doći upisati između 8 i 19 sati. Nakon toga datuma upisi se nastavljaju radnim danom od 8 do 16 sati.

Aktivnosti s djecom planirane su kao i dosadašnjih godina  na plaži Pical i u prostoru nekadašnjeg remonta. Voditelji aktivnosti su DND-ovi stručni voditelji/ce i brojni mladi asistenti i asistentice, odrasli volonteri i volonterke koji će pod stručnim nadzorom voditelja djeci prenositi svoja znanja i vještine. Koordinatorica kampa je Snježana Lehman, tajnica DND-a.

Djeca će u kampu biti podijeljena u grupe po uzrastu, a od aktivnosti – radionica prilagođenih njihovoj dobi planirane su: škola plivanja, zabavne sportske igre u moru i na kopnu, penjanje na umjetnoj stijeni, slack line, potragu za blagom, izleti. Potom kreativne radionice: plesne, likovne, scenske, tehnička radionica, radionice razvoja socijalnih vještina. Djeca će u kampu biti angažirana kroz zabavne i edukativne igre.

Jedna smjena traje dva tjedna (12 dana) i uključuje sve dane u tjednu osim nedjelje. Dnevni rad kampa započinje u 9, a završava u 15 sati. Dežurstva za prihvat djece su organizirana od 6,45 i do 16 sati.

Broj  djce u jednoj smjeni je ograničen, pa je važno na vrijeme upisati dijete u željenu smjenu. Prilikom popunjavanja upisnice u DND-u treba uplatiti 400 kuna za svaku željenu smjenu, čime je rezervirano mjesto, a dijete je upisano tek nakon uplate čitavog iznosa, najmanje 10 dana prije početka smjene,

Cijena jedne smjene od dva tjedna (12 dana) koja uključuje stručne voditelje, topli obrok, aktivnosti, materijale za radionice, osiguranje i organizaciju kampa, iznosi za djecu s prebivalištem u Gradu Poreču 790 kn po djetetu školskog uzrasta, odnosno 910 kn po djetetu vrtićkog uzrasta.  Za  drugo i treće upisano dijete roditeljima je cijena 520 kn, odnosno za vrtićku djecu 640 kn.

Cijena kampa za djecu s prebivalištem izvan područja Grada Poreča: 960 kn školski uzrast, 1.100 kn vrtićki uzrast, cijene za drugo, treće dijete 700 kn odnosno 840 kn. Grad Poreč sa 47.000 kn sufinancira boravak u kampu samo za djecu s prebivalištem na svom području.

Za upis u sve četiri smjene DND Poreč odobrava dodatan popust, a treba li vam još kakva informacija, javite se na 052 647 434, mobitel 091 11 33 334 ili na e.mail dnd-porec@net.hr

NOVOSTI

 • Bankelice

  Počeli smo projekt koji smo nazvali Bankelica, koji nam financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a kojem je cilj ...

 • O Zabavnoj ljetnoj bazi 2018

  Ovogodišnja  ZLJB bila je, kao i sve prije nje, jedinstvena - po onih 312 poznatih i novih lica koja su ...

 • Pokrećemo znanstvene radionice

  Djeci i roditeljima nudimo temu za razmišljanje - nove cjelogodišnje radionice koje bi djecu uvele u svijet znanosti. Podijelili smo ...

 • Obilježeni Dani hrvatskog jezika

  Dane hrvatskog jezika i ove smo godine obilježili na zabavan i poučan način. U petak, 16.03.2018., u osnovnoj školi ...

 • Sa 21- velikog malog karnevala - bolje ikad nego nikad

  Kasnimo s viješću o karnevalu, ali bolje ikad nego nikad. Volimo kad je početak godine šaren i urnebesan, a ovaj ...