POZIV ZA RAD U LJETNOM KAMPU DND-a POREČ – ZABAVNOJ LJETNOJ BAZI

Baviš se sportom, komunikativna si i kreativna osoba, baviš se muzikom, plesom, likovnom umjetnošću, imaš druge posebne vještine koje možeš prenijeti djeci, uživaš raditi u poticajnom timu, a iznad svega voliš raditi s djecom – prijavi se za rad u ljetnom kampu Društva Naša djeca Poreč – Zabavna ljetna baza.
ŠTO TI NUDIMO: puno zadovoljnih dječjih osmijeha, vesela jutra, suze na rastanku i neraskidiva prijateljstva s djecom i kolegama, iskustvo kompetentnog rada u neformalnim uvjetima, kao i poticajni honorar.
ŠTO OČEKUJEMO OD TEBE: da možeš raditi minimalno dva tjedna unutar termina 26. 6. – 19. 8. 2017., dnevno (osim nedjelje) od 8 do 16 sati, da poštuješ pedagoške standarde u radu s djecom, da odgovorno, točno i kompetentno izvršavaš svoje preuzete obaveze, da uživaš u onome što radiš, da ujutro dolaziš i popodne odlaziš s osmijehom na licu.
KOME UPUĆUJEMO POZIV: svima koji su strukom vezani za rad s djecom i svima ostalima koji znaju i vole raditi s djecom, bilo da su već diplomirali ili su još studenti.
Ako ti je ovaj poziv zanimljiv, pošalji nam čim prije životopis na e-mail adresu dnd-porec@net.hr . Sve dodatne informacije na 091 11 33 334

NOVOSTI