Utorak, 2. 5. 2017.

Radovi sa 6. ex tempore

Vilimo grad u kojem živimo, ali grad čine ljudi, dakle, volimo svoje prijatelje – prijateljstvo je bila zadana tema ovogodišnjeg dječjeg likovnog ex tempore, a voditeljica Marina Đelalija odabrala je i tehniku kojom treba raditi – kolaž. Zabavno? Nadasve. Umjetnička škola ugostila je 20′-ak prijavljene djece u jednoj svojoj učionici,  a ozbiljan posao kroz zabavu trajao je dva sata. Dobili smo 19 radova, a žiri koji su osim Marine Đelalije činile Marina Pacenti i Sanja Mandić odlučio je da je najbolji rad Klare Gulić. Ona je od sponzora, aquaparka Istralandija, dobila cjelodnevni obiteljski boravak u Istralandiji.

Drugo mjesto dijele podjednako uspješne sedmogodišnja Eva Korlević i jedanaestogodišnja Leni Riosa. Imamo i dva treća mjesta, a pripala su 5,5 godišnjoj Roži Rakovac i šestogodišnjoj Hani Dujmović.

Nešto su manje izražajni bili radovi 10-godišnje NIke, semogodišnjih Vittoria i Laure, šestogodišnjih Eme Jurišević, Antopna, Cvite i Vite Jurišević, petogodišnjih Marie, Jane, Nine Dujmović i čak dvije četverogodišnjakinje – Nine Krizmanić i Lare Kosić.

NOVOSTI