Utorak, 2. 5. 2017.

Radovi sa 6. ex tempore

Vilimo grad u kojem živimo, ali grad čine ljudi, dakle, volimo svoje prijatelje – prijateljstvo je bila zadana tema ovogodišnjeg dječjeg likovnog ex tempore, a voditeljica Marina Đelalija odabrala je i tehniku kojom treba raditi – kolaž. Zabavno? Nadasve. Umjetnička škola ugostila je 20′-ak prijavljene djece u jednoj svojoj učionici,  a ozbiljan posao kroz zabavu trajao je dva sata. Dobili smo 19 radova, a žiri koji su osim Marine Đelalije činile Marina Pacenti i Sanja Mandić odlučio je da je najbolji rad Klare Gulić. Ona je od sponzora, aquaparka Istralandija, dobila cjelodnevni obiteljski boravak u Istralandiji.

Drugo mjesto dijele podjednako uspješne sedmogodišnja Eva Korlević i jedanaestogodišnja Leni Riosa. Imamo i dva treća mjesta, a pripala su 5,5 godišnjoj Roži Rakovac i šestogodišnjoj Hani Dujmović.

Nešto su manje izražajni bili radovi 10-godišnje NIke, semogodišnjih Vittoria i Laure, šestogodišnjih Eme Jurišević, Antopna, Cvite i Vite Jurišević, petogodišnjih Marie, Jane, Nine Dujmović i čak dvije četverogodišnjakinje – Nine Krizmanić i Lare Kosić.

NOVOSTI

 • Bankelice

  Počeli smo projekt koji smo nazvali Bankelica, koji nam financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a kojem je cilj ...

 • O Zabavnoj ljetnoj bazi 2018

  Ovogodišnja  ZLJB bila je, kao i sve prije nje, jedinstvena - po onih 312 poznatih i novih lica koja su ...

 • Pokrećemo znanstvene radionice

  Djeci i roditeljima nudimo temu za razmišljanje - nove cjelogodišnje radionice koje bi djecu uvele u svijet znanosti. Podijelili smo ...

 • Obilježeni Dani hrvatskog jezika

  Dane hrvatskog jezika i ove smo godine obilježili na zabavan i poučan način. U petak, 16.03.2018., u osnovnoj školi ...

 • Sa 21- velikog malog karnevala - bolje ikad nego nikad

  Kasnimo s viješću o karnevalu, ali bolje ikad nego nikad. Volimo kad je početak godine šaren i urnebesan, a ovaj ...