Petak, 24. 2. 2017.

Mi smo spremni/e za maškare

U Novom naselju, na adresi Trg kneza Branimira, karnevalsko raspoloženje bliži se vrhuncu. Ured je nabujao balonima, maskama, smješcima, perikama…. Večeras su posljednje pripreme za grupnu DND masku, a teta Snje je za sutra od 10 do podne za Trg slobode naručila suho i barem malo sunčano vrijeme.

Bit će nas skoro 1000 maškaranih, a među nama i 306 roditelja. Jovica i Luigi već su ušarenili one dijelove grada kojima će se kretati male maškarane povorke, a volonteri i volonterke animirat će djecu na putu do  Trga slobode.  Svaka maškarana skupina izvest će na trgu svoj kratki program, a zajedno će se osladiti fritulama i sokovima.

Dođite se zabaviti s nama.

Ne uspije li čarobitranje, pa subotnje jutro osvane kišno, maškarice odgađamo za utorak 28. 2. u isto vrijeme i na istom mjestu.

NOVOSTI

 • Bankelice

  Počeli smo projekt koji smo nazvali Bankelica, koji nam financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a kojem je cilj ...

 • O Zabavnoj ljetnoj bazi 2018

  Ovogodišnja  ZLJB bila je, kao i sve prije nje, jedinstvena - po onih 312 poznatih i novih lica koja su ...

 • Pokrećemo znanstvene radionice

  Djeci i roditeljima nudimo temu za razmišljanje - nove cjelogodišnje radionice koje bi djecu uvele u svijet znanosti. Podijelili smo ...

 • Obilježeni Dani hrvatskog jezika

  Dane hrvatskog jezika i ove smo godine obilježili na zabavan i poučan način. U petak, 16.03.2018., u osnovnoj školi ...

 • Sa 21- velikog malog karnevala - bolje ikad nego nikad

  Kasnimo s viješću o karnevalu, ali bolje ikad nego nikad. Volimo kad je početak godine šaren i urnebesan, a ovaj ...